Π. Λαφαζάνης: Η κυβέρνηση Τσίπρα εξαπάτησε τον λαό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ.

«Ενώ ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στο προσκήνιο με την ρητή δέσμευση της κατάργησης του ΕΝΦΙΑ, ο νεονημονιακός ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τον κατήργησε αλλά και τον εκτίναξε αυθαίρετα και εισπρακτικά σε νέα ύψη για ευρύτατα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, όπως φαίνεται από τα εκκαθαριστικά που εκδόθηκαν σήμερα» σημειώνει σε δήλωσή του.

Μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει τον ΕΝΦΙΑ ακραία αντιαναπτυξιακό φόρο «αφού νεκρώνει την οικοδομική δραστηριότητα στη χώρα, κόβοντας κάθε αναπτυξιακή ανάσα από την οικονομία».

«Η άμεση και πλήρης κατάργηση του ΕΝΦΙΑ γίνεται απόλυτα αναγκαία όχι μόνο για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης και ανακούφισης των νοικοκυριών αλλά πρώτα απ’ όλα για λόγους επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.