Παντρεύτηκε και λίγες ώρες μετά βρήκε νεκρή την 38χρονη αδερφή της

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά. Πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από τον γάμο και το γλέντι που ακολούθησε, η γυναίκα που είχε ντυθεί νύφη, βρήκε νεκρή την αδερφή της.

Η χαρά έδωσε θέση στον ανείπωτο θρήνο. Μετά τις στιγμές ευτυχίας σε γάμο, ήρθαν τα δάκρυα για τον αναπάντεχο θάνατο 38χρονης γυναίκας. Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε στα Χανιά, με την τραγική είδηση να προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία και να βυθίζει στο πένθος την οικογένεια, που λίγες ώρες νωρίτερα βρισκόταν σε γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο των Χανίων, από την αδερφή της. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι η άτυχη κοπέλα, έφυγε από τη ζωή, λίγες ώρες μετά τον γάμο της αδερφής της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 38χρονη διασκέδαζε την προηγούμενη το βράδυ στον γάμο της αδερφής της, ωστόσο η μοίρα φαίνεται να της έπαιξε τραγικό παιχνίδι.

Στο σπίτι της 38χρονης έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πλήρωμα του οποίου την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.