Παπανδρέου: Στη βάση αρχών και αξιών η ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης

«Συμφωνία σε επαναστατικό πλαίσιο αλλαγών που κόβουν το γόρδιο δεσμό της πελατειακής Ελλάδας, και μετά όλοι και όλα από τη βάση. Τόσο απλά, τόσο καθαρά. Η συνεργασία και η ενότητα, δεν μπορούν παρά να έχουν πολιτικό και μόνον πρόσημο. Δεν μας ενδιαφέρει η νομή της εξουσίας. Την αλλαγή της θέλουμε», διακήρυξε ο Γιώργος Παπανδρέου από το βήμα της 3ης Συνδιάσκεψης του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών.

«Δεν πρόκειται να συνομολογήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη επιδίωξη. Και η αυτονομία του κάθε πολιτικού φορέα στο πλαίσιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αποτελεί εγγύηση προς αυτήν την κατεύθυνση. Και πάντως, εμείς, ως κίνημα, επιθυμούμε να συμβάλουμε και να εγγυηθούμε αυτήν την προοπτική» συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

«Η ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης να γίνει στη βάση αρχών και αξιών που πάντα μας καθοδηγούσαν. Αλλιώς η ανασύνθεση δεν θα οδηγήσει σε υπέρβαση της κρίσης του πολιτικού μας χώρου. Δική μας ευθύνη λοιπόν είναι να ενώσουμε από τη βάση τους προβληματισμένους προοδευτικούς πολίτες, και στη βάση αρχών και αξιών», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Παπανδρέου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.