Παραολυμπιονίκης χαρίζει το μετάλλιό του για να αποκτήσει αμαξίδιο μικρή μαθήτρια

Το 14ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης με προτροπή των μαθητών του διοργανώνει τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου μία εθελοντική-φιλανθρωπική δράση, ένα φιλανθρωπικό Bazaar, στις εγκαταστάσεις του σχολείου, στην oδό Κατσιμίδη 11 με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στην μικρή Ολίβια, κόρη του μαθητή Δαμιανού Τσαμπάζη, που έχει άμεση ανάγκη από ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο.

Ωστόσο, η ευαισθησία των ανθρώπων δεν παύει να μας εκπλήσσει. Ο μαθητής του 14ου Εσπερινού ΕΠΑΛ και γνωστός παραολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, αποφάσισε να παραδώσει στο Διευθυντή του σχολείου το πρώτο του Παγκόσμιο Χάλκινο Μετάλλιο, που απέκτησε στην σφαιροβολία και δισκοβολία το 2011 στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Νέα Ζηλανδία για το σκοπό αυτό.

Ο Αλέξανδρος επιθυμεί το μετάλλιό του να τεθεί σε δημόσιο πλειστηριασμό και τα έσοδά του να διατεθούν και αυτά για την αγορά του αμαξιδίου της μικρής Ολίβιας.

Η Διεύθυνση του σχολείου, με αυξημένο αίσθημα τιμής και ευθύνης αναλαμβάνει να εκπληρώσει την επιθυμία του Αλέξανδρου, αλλά και όλων των μαθητών.

Πηγή: news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.