Παραπονιόταν έναν χρόνο ότι πονάει η 8χρονη – «Νόμιζα ότι ήταν στη φαντασία της»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν το κοριτσάκι να διαμαρτύρεται εδώ και έναν χρόνο πως πονάει.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η μητέρα του κοριτσιού. Η υπόθεση, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η επιμέλεια του κοριτσιού έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και η 8χρονη φιλοξενείται σε δομή, όπου την παρακολουθούν παιδοψυχολόγοι. Την ίδια στιγμή, οι έρευνες της Αστυνομίας για την φρικτή υπόθεση συνεχίζονται.

Νόμιζα ότι ήταν της φαντασίας της
Ο σύντροφος της μητέρας της 8χρονης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Ότι είναι αθώος πιστεύει και η ίδια η μητέρα του κοριτσιού. Μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του κοριτσιού αποκάλυψε ότι το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει εδώ και περίπου έναν χρόνο.

«Νόμιζα στην αρχή ότι ήταν της φαντασίας της… στην τελική δεν ήταν αυτό, ήταν κάτι άλλο», αναφέρει αρχικά.

«Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε στην 8χρονη, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να λάμψει η αλήθεια, να ξαναπάρω στα χέρια το παιδί μου και να βρεθεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί» τόνισε και υποστήριξε ότι ο σύντροφός της είναι αθώος.

«Κατηγόρησαν κι εμένα – Όλα είναι ψέματα»
Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο σύντροφος της μητέρας είπε πως έμαθε γι’ αυτό που συνέβη στην 8χρονη πριν από μια εβδομάδα και ότι ανησύχησε.

«Ανησυχώ για το παιδί τώρα που είναι στον γιατρό, φοβάμαι, μακάρι να είναι όλα καλά. Κατηγόρησαν κι εμένα. Όλα είναι ψέματα. Εγώ δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανένα παιδί. Κι αν δω να πειράζει κάποιος μεγάλος ένα παιδάκι, θα γίνει χαμός…», ισχυρίστηκε ο σύντροφος της μητέρας.

Τέλος, όπως είπε, έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.