Πάσχα στο χωριό: Η απάντηση Πέτσα για το πότε θα ανοίξουν οι μετακινήσεις μεταξύ των νομών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για το αν θα ανοίξουν οι μετακινήσεις μεταξύ των νομών το Πάσχα ρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας μιλώντας στo Mega, απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα περιμένει και τα δεδομένα της επόμενης εβδομάδας για τις όποιες αποφάσεις.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η άρση των περιορισμών, καθώς, όπως τόνισε, δεν μπορεί να ανοίξει ο τουρισμός και να είναι κλειστές οι μετακινήσεις ή να είναι κλειστή η εστίαση και να μην μπορεί η χώρα να παρέχει στους τουρίστες την κατάλληλη φιλοξενία.

«Αυτά είναι αλληλένδετα, να περιμένουμε αυτή την βδομάδα πώς θα πάνε τα πράγματα για να πάρουμε τις όποιες αποφάσεις» ανέφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.