ΠΑΣΟΚ: Επιχείρηση «αποδόμηση του success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ψηλά ανεβάζει τον πήχη στη συζήτηση για τα «πεπραγμένα» της κυβέρνησης με τα χρήματα από το Ταμείο Ανάπτυξης, το ΠΑΣΟΚ. Στην Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για ένα «τετραήμερο αποδόμησης του success story της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης», αρχής γενομένης από χθες (30.06.2026) με το βίντεο που κυκλοφόρησε το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύοντας με τον δικό του τρόπο πώς χάθηκε η ευκαιρία να αντιμετωπιστεί η λειψυδρία, με έργα που «έμειναν στα χαρτιά», όπως λένε, αν και είχαν συμπεριληφθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Σήμερα, Τετάρτη, ο αρμόδιος τομεάρχης της ΚΟ Παύλος Γερουλάνος, συνεπικουρούμενος από τον τομεάρχη Οικονομικών του κόμματος Γιώργο Παλαιοδήμο, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τον απολογισμό που αποφεύγει όπως λένε, να κάνει η κυβέρνηση, με τους δύο άνδρες να υπόσχονται αποκαλύψεις για το Ταμείο Ανάκαμψης που είναι άξιες να συζητηθούν.

Η «πολιτική επίθεση» του ΠΑΣΟΚ για το θέμα, αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή, οπότε και προγραμματίζεται να απαντηθεί η επερώτηση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να παίρνει τον λόγο για το θέμα στη Βουλή και την Χαριλάου Τρικούπη να υπόσχεται πως τόσο ο πρόεδρος όσο και οι βουλευτές του κόμματος θα εξαναγκάσουν την κυβέρνηση σε λογοδοσία και αποτίμηση.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.