Πατέρας Αντώνιος: Αυτά είναι τα δυο δίδυμα αγόρια που υιοθέτησε από το Κονγκό

Με οργή, αλλά και έκπληξη παρατηρεί η κοινή γνώμη τις λεπτομέρειες για τα έργα και τις ημέρες του πατέρα Αντώνιου από την “Κιβωτό του Κόσμου“. Η καθημερινότητα του δημιουργού της δομής και της συζύγου του έχει προκαλέσει ερωτήματα.

Από την ημέρα που οι πρώτες σοκαριστικές καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας, η ζωή του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας έχει μπει στο μικροσκόπιο. Όπως έγινε γνωστό, η Ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος εξετάζει προσεκτικά τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας κι άλλων προσώπων που σχετίζονται με την «Κιβωτό του Κόσμου». Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είναι γονείς τριών παιδιών, του 11χρονου Νώε και δυο ακόμα δίδυμων αγοριών από το Κονγκό, τα οποία έχουν υιοθετήσει.

Τα δυο δίδυμα αγόρια από το Κονγκό που ονομάζονται Κωνσταντίνος και Δημήτριος φέρουν το επώνυμο του ιερέα, Παπανικολάου.

Με μια ματιά στους λογαριασμούς που διαθέτουν τα δυο 21χρονα σήμερα αγόρια στα social media (το TLIFE σε επικοινωνία με πρώην φιλοξενούμενο της δομής έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τα υιοθετημένα παιδιά του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας), θα διαπιστώσει κανείς πως είναι δυο παιδιά με έντονη κοινωνική ζωή, διατηρούν αρκετούς φίλους από τις δομές της “Κιβωτού του Κόσμου”, μεταξύ των οποίων και διευθυντικά στελέχη, ενώ στις πληροφορίες τους αναγράφουν ότι έχουν αποφοιτήσει από ιδιωτικό εκπαιδευτήριο των Αθηνών.

Αυτό είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση, καθώς σύμφωνα με ισχυρισμούς πρώην φιλοξενουμένων, κάποια παιδιά που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου, μετακινούνταν από δομή σε δομή με αποτέλεσμα να κάνουν μεγάλο αριθμό απουσιών και έτσι να μην ολοκληρώνουν το σχολείο, όπως θα έπρεπε.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τους λογαριασμούς του Δημήτρη και του Κωνσταντίνου Παπανικολάου στα social media.

Η χρονιά που ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα υιοθέτησαν τα δυο αγόρια παραμένει άγνωστη ακόμα. Ωστόσο, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2015 ο ιερέας σε τοπικό σταθμό των Ιωαννίνων, είχε δηλώσει πως έχει ένα παιδί, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα η υιοθεσία τους να έγινε όταν τα δυο αγόρια ήταν ήδη 14-15 ετών.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook/Ιnstagram

 

 

Πηγή: tlife.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.