Πατέρας Κυριακής Γρίβα για Λύτρα: Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου;

Την αντίδραση του πατέρα της Κυριακής Γρίβα, της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, προκάλεσε η υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κυριακής έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα, διερωτώμενος αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του 39χρονου δράστη.

Σε ηχητικό του μήνυμα προς τον παρουσιαστή της εκπομπής Πρωινό, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα λέει χαρακτηριστικά:

«Εχθές είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου Κυριακής Γρίβα. Πείτε ότι την ερώτηση την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο.

Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία, αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό για να την πάει συνοδεία και της είαπν ότι δεν είναι ταξί. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του».




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.