Πατέρας μηνύει για 2,7 εκατ. ευρώ διευθύντρια σχολείου γιατί ζητάει μάσκα στο παιδί του

Αποφασισμένος να απαντήσει νομικά εμφανίστηκε σήμερα (22/9) ο μη εμβολιασμένος πατέρας, ο οποίος χθες προκάλεσε επεισόδιο στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, όταν εμφανίστηκε μαζί με το παιδί του, χωρίς να προσκομίσει την σχολική κάρτα, ενώ επιτέθηκε σε βάρος της διευθύντριας, με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για δύο αδικήματα.

Σήμερα Τετάρτη (22/9) προήλθε στο σχολείο, χωρίς το παιδί του, το οποίο όπως είπε θα παραμείνει στο σπίτι και αναμένεται να επιστρέψει στο σχολείο τη Δευτέρα (27/9).

Σημειώνεται ότι ο μη εμβολιασμένος πατέρας ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απειλής της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση, ζήτησε και πήρε αναβολή στη δίκη για την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου.

«Σήμερα ήρθα εδώ για να επιδώσω πρόστιμα τόσο στη διευθύντρια, όσο και στην κυρία Κεραμέως και σε όποιον άλλον είναι υπεύθυνος», ανέφερε μιλώντας στο grtimes.

Όπως ισχυρίστηκε, το παιδί του του παραπονέθηκε για τη χρήση της μάσκας στο σχολείο και έπρεπε να το προστατέψει από όλη αυτή τη διαδικασία. Έκανε λόγο δε, για εγκληματικές πράξεις εκ μέρους της διευθύντριας, η οποία όπως ανέφερε ο ίδιος, εφαρμόζει μία ΚΥΑ, παραβαίνοντας νόμους και κανόνες της ελευθερίας.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Θέρμης, Ναταλία Γκορλίτσα έκανε λόγο για περιστατικά τα οποία αναστατώνουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση μαθητές και γονείς, ενώ επισήμανε το γεγονός ότι οι γονείς κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίζονται τα υγειονομικά μέτρα κατά της διάδοσης του κορoνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.