«Πάθαινε κρίσεις πανικού και έκλαιγε συνέχεια»

Ο 55χρονος πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ στο σχολείο, ξεσπά μιλώντας πρώτη φορά για τον εφιάλτη που ζει η κόρη του αποκλειστικά στο Στρατή Λημνιό και το GRTimes.gr. «Μου κατέστρεψαν το παιδί μου», εξηγεί μέσα από μια κατάθεση ψυχής.

Ο πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα μπούλινγκ, μέσα από τις δηλώσεις του, αναρωτιέται τι θα πουν οι κατηγορούμενοι στον δικαστή. «Θέλω την τιμωρία και της διευθύντριας του σχολείου που δεν έκανε το παραμικρό να προστατέψει την κόρη μου από όσα βίωσε και βέβαια και του τότε συμμαθητή της, που την υπέβαλε σε αυτά τα βασανιστικά μαρτύρια. Δεν θα ησυχάσω αν δεν τιμωρηθούν», λέει αγανακτισμένος ο πατέρας της μαθήτριας.

«Πάθαινε κρίσεις πανικού και έκλαιγε συνέχεια»
Αποκαλύπτει μάλιστα, πτυχές της υπόθεσης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά, μετά την ανάδειξη του θέματος. Το παιδί του, όπως αναφέρει, «πάθαινε κρίσεις πανικού και έκλαιγε συνέχεια».

Όταν μάλιστα τελείωσε το Γυμνάσιο και πήγε στο Λύκειο τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. «Πάθαινε κρίσεις πανικού, έκλαιγε χωρίς λόγο, απομονωνόταν. Καταλάβαμε ότι η κατάσταση είχε σοβαρέψει πολύ. Πήγαμε σε ειδικό σε ψυχολόγο… Το παιδί είχε πια έναν νέο εφιάλτη να αντιμετωπίσει και αυτός ήταν το παρελθόν και όλα όσα είχε βιώσει. Δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει ποτέ».

Όπως εξηγεί, ο ίδιος και η γυναίκα του έφτασαν σε σημείο να αναρωτιούνται αν έχουν φταίξει εκείνοι σε κάτι. «Μήπως δεν το καταλάβαμε νωρίτερα. Μήπως… μήπως… μήπως. Δεν μπορείς εύκολα να το διαχειριστείς. Θυμάμαι τότε που μίλησε για πρώτη φορά, πόσο πόνο έκρυβε το παιδί μου μέσα του και δε μιλούσε, Θεέ μου, πόσο πόνο. Θυμάμαι είχε έρθει σπίτι εκείνη τη μέρα. Φαινόταν στα χαμένα, τα μάτια της κατακόκκινα από τα κλάματα και η τσαντα της σκισμένη».

Μετά το περιστατικό, η οικογένεια πήγε κατευθείαν να μιλήσει με την διευθύντρια του σχολείου. «Ξέρετε επί της ουσίας τι έκανε; Το αποσιώπησε. Αυτό έκανε. Δεν έκανε το παραμικρό. έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης» λέει ο πατέρας.

Σήμερα, η κοπέλα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και προσπαθεί να βγει νικήτρια από αυτά. «Δίνει τον αγώνα της. Προσπαθεί. Και εμείς είμαστε συνεχώς κοντά της. Κάνουμε υπομονή μέχρι τη στιγμή της εκδίκασης της υπόθεσης. Το μόνο που θέλω είναι να τιμωρηθούν και η διευθύντρια και ο συμμαθητής της κόρης μου και να μην υπάρξει άλλο θύμα όπως το δικό μου παιδί», καταλήγει ο πατέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.