Πέθανε 16χρονος που νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ένας έφηβος 16 ετών από τη Ρόδο έχασε τη ζωή του ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο του νησιού και αργότερα σε Παίδων της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, το νεαρό αγόρι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ρόδου έπειτα από υψηλό πυρετό. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να αντιμετωπίσουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάσουν τον πυρετό. Την Δευτέρα ο 16χρονος πήρε εξιτήριο και βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά το ίδιο βράδυ εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο, καθώς ανέβασε και πάλι πυρετό.

Ωστόσο, οι γιατροί στη Ρόδο έκριναν πως το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί, όπου και διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο νοσοκομείο των Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του σήμερα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 16χρονου θα προσδιοριστούν τις επόμενες μέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.