Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός δημοσιογράφος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό, ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο 64χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει τον πιο δύσκολο γύρο στη μάχη με τον ιό, όταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ξεπέρασε τις επιπλοκές στο αναπνευστικό που του είχε δημιουργήσει ο κορονοϊός.

Είχε διασωληνωθεί στις 14 Ιανουαρίου και στις 30 του ίδιου μήνα μεταφερόταν στην Κλινική, όντας πολύ καλά αναπνευστικά. Και ενώ μετρούσε αντίστροφα για να αναλάβει δυνάμεις και να αρνητικοποιηθεί ώστε να πάρει εξιτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/2) κατέληξε πιθανότατα από ανακοπή, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε τη θλίψη όχι μόνο στην Εύβοια, αλλά και στη Φθιώτιδα, έχοντας συνεργαστεί για πολλά χρόνια με διάφορα μέσα ενημέρωσης, δίνοντας το ρεπορτάζ της περιοχής του.

Δυστυχώς η απώλεια του 64χρονου δεν ήταν η μοναδική αυτό το 24ωρο, καθώς δύο ακόμη γυναίκες από τη Λαμία έχασαν τη μάχη με τον ιό σε ΜΕΘ και Κλινική Covid, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στην μακάβρια λίστα.

Σημειώνουμε ότι στο Νοσοκομείο Λαμίας αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται με κορονοϊό 10 άτομα στη ΜΕΘ και 31 στην Κλινική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.