Πέθανε ο Κώστας Στεφανάκης

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί σήμερα (23.04.2024) μετά την είδηση ότι πέθανε ο Κώστας Στεφανάκης. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του ηθοποιού μέσω Instagram

Μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ανακοινώνοντας τον θάνατο του «αθόρυβου», όπως έγραψε, Κώστα Στεφανάκη. Ο ηθοποιός «έφυγε» σε ηλικία 76 ετών και είχε ερμηνεύσει δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο.

«Ένας συνάδελφος μας έφυγε σήμερα…Αποχαιρετάμε τον Κώστα Στεφανάκη , που γεννήθηκε το 1948, έναν αθόρυβο ηθοποιό που ερμήνευσε δεκάδες χαρακτηριστικούς ρόλους στον ελληνικό κινηματογράφο και στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του κ να γνωρίσω έναν καλοκάγαθο άνθρωπο που έπαιζε συνήθως σκληρούς ρόλους.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε και ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένεια σου. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στον Κόκκινο Μύλο στη μία το μεσημέρι», έγραψε στη λεζάντα του post ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Ο Κώστας Στεφανάκης καταγόταν από την Κρήτη και είχε παίξει σε γνωστές ελληνικές παραγωγές όπως οι: «Έξω Φτώχεια και Καλή Καρδιά», «Ο Ροζ Γάτος», «Amercement» και «Κάθαρση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.