«Πέθανε τον Φεβρουάριο, τον έτρωγαν τα σκουλήκια και αναγκάστηκα να τον κάψω»

protothema.gr

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής (31.5.24).

Όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και γι’ αυτό τον λόγο τον έκαψε.

«Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο. Δεν είχα χρηματα να τον θάψω και τον άφησα μέσα στο σπίτι πάνω στο στρώμα. Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και είχε γεμίσει και σκουλίκια. Έτσι τον εβγαλα στην αυλή για να τον κάψω. Δεν τον διαμέλισα, όπως τον “σβαρνούσα” με το στρώμα έφυγαν το κεφάλι και τα χέρια». Αυτή ειναι η σοκαριστική κατάθεση του 57χρονου, στους αστυνομικούς για τη φρικαλέα υπόθεση στα Λιόσια σύμφωνα με έγκυρες πηγές του newsit.gr.

Η απολογία του μεσήλικα, που έβαλε φωτιά και έκαψε το πτώμα του 82χρονου πατέρα του γιατί οπως είπε δεν είχε χρήματα να τον θάψει ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επέμεινε στο επιχείρημα του, ότι αδυνατούσε οικονομικά να προχωρήσει στον ενταφιασμό του πατέρα του.

Ενώ στην ερώτηση των αρχών ποσο καιρό κρατούσε το άψυχο κορμί μέσα στο σπίτι, απάντησε πως πέθανε τον Φεβρουάριο και έκτοτε τον είχε μέσα μέχρι που η αποφορά απο την αποσύνθεση τον ανάγκασε να τον βγάλει έξω για να τον κάψει.

Οι αστυνομικοί σε αυτή τη φάση, εκτιμούν πως λέει την αλήθεια ωστόσο η νεκροτομή που θα γίνει στο απανθρακωμένο πτώμα και η έρευνα της Ασφάλειας και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που αναζητούν στοιχεία μέσα στο σπίτι της φρίκης, θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.