Πέτρος Φιλιππίδης: Νέα αυτοψία στο διαμέρισμα μετά τη φωτιά – Τι εξετάζουν οι Αρχές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Άγνωστη παραμένει μέχρι σήμερα η αιτία της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευή σε διαμέρισμα που κατοικεί ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης στην Πατησίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα γίνει άλλη μία αυτοψία για να διαπιστωθεί πώς ξέσπασε η πυρκαγιά.

Το διαμέρισμα έχει υποστεί τεράστιες ζημιές, έχουν καεί δύο δωμάτια με τις αρχές να εστιάζουν τις έρευνες στο τι μπορεί να προκάλεσε την εκδήλωση πυρκαγιάς στο μπαλκόνι. «Εάν δεν ήταν η γειτόνισσα να του χτυπήσει την πόρτα και να του πει “βγες έξω γιατί έχει πάρει φωτιά το σπίτι σου”, αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης δεν θα ήταν στη ζωή» λέει ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αναζητούν στοιχεία Πυροσβεστική και αστυνομία
Αφού έσβησε η φωτιά το ανακριτικό της πυροσβεστικής μπήκε μέσα στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, αναζητώντας στοιχεία και ευρήματα τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται και το πόρισμα τους για να διαπιστώσουν από την προκλήθηκε πυρκαγιά.

Μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, ακόμη και αυτό του εμπρησμού καθώς η φωτιά ξεκίνησε από το πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος, που βλέπει σε ακάλυπτο χώρο.

Οι αρχές επικεντρώνονται στις κάμερες που υπάρχουν στην πολυκατοικία όπως και στα γύρω καταστήματα.

Οι αρχές εξετάζουν ποιος μπήκε και βγήκε από την πολυκατοικία, αλλά και από τα διπλανά διαμερίσματα, το χρονικό διάστημα πριν εκδηλωθεί η φωτιά. Συνολικά ερευνώνται όλα τα σημεία από τα οποία θα μπορούσε κάποιος να έχει πρόσβαση στο μπαλκόνι του διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Πατησίων.

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.