Πήγαν να κλειδώσουν την Ελισάβετ Μουτάφη σε εκκλησία- Tι συνέβη;

Η Ελισάβετ Μουτάφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε μια καταγγελία και περιγραφή ενός αρκετά τρομακτικού γεγονότος που βίωσε.

Όπως αναφέρει στο βίντεο της, είχε βγει βόλτα με τον σκύλο της και όταν μπήκε σε ένα προαύλιο εκκλησίας της ανέφεραν ότι πρόκειται για ιδιωτικός χώρος.

Όταν η ίδια απάντησε ότι συνήθως τα προαύλια των εκκλησιών είναι δημόσια, τότε δεν δίστασαν να την απειλήσουν.

«Με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν…»

«Μόλις γύρισα σπίτι. Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας. Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών είναι μια εκκλησία, Καθολικών (;), δεν ξέρω τι. Έχει ένα προαύλιο και ένα πάρκο, μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα εννοώντας μια βόλτα να κάνω. Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας, είναι ιδιωτικός χώρος. Απέξω βέβαια έχει κάτι ταμπέλες που λένε “είδη ευλάβειας”. Μάλλον πουλάνε είδη ευλάβειας. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Και αφού είπα ότι δεν μπορεί – εντάξει δεν είμαι και ειδικός – φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Με εκβίασαν, με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.