Πήγε στο νοσοκομείο για κάταγμα και πέθανε την ώρα που ετοιμαζόταν να βγάλει ακτινογραφία

Συγκλονισμένοι οι στενοί συγγενείς της άτυχης γυναίκας στην Πάτρα, από τον αναπάντεχο θάνατο του δικού τους ανθρώπου. Η 67χρονη κατέρρευσε λίγο πριν βγάλει ακτινογραφία για το κάταγμα που είχε υποστεί…

Η άτυχη γυναίκα από την Πάτρα υπέστη κάταγμα και πήγε σε νοσοκομείο για να βγάλει ακτινογραφία. Μέχρι να πλησιάσει στο ακτινολογικό τμήμα ήταν καλά και τίποτε δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε. Ξαφνικά όμως, πολύ κοντά στους γιατρούς, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους γιατρούς να τρέχουν για τις πρώτες βοήθειες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Λίγα 24ωρα μετά την τραγική κατάληξη ασθενούς που έφυγε χωρίς εξιτήριο από το Νοσοκομείο του Ρίου και κατέληξε, ένα δυσάρεστο περιστατικό αυτή τη φορά κατεγράφη στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες 67χρονη που είχε υποστεί κάταγμα και ενώ βρισκόταν στο Ακτινολογικό Τμήμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Σύμφωνα με το pelop.gr, αμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό προσωπικό, αλλά παρά την μάχη που δόθηκε για να την κρατήσει στην ζωή η γυναίκα κατέληξε.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν τα αίτια του αναπάντεχου θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.