Πήραν το αμάξι χωρίς δίπλωμα, παραβίασαν τα μέτρα και ακολούθησε καταδίωξη

Είναι γνωστό ότι η περιοχή της Μαλεσίνας στη Φθιώτιδα είναι σε σκληρό lockdown, αφου τα ενεργά κρούσματα είναι πάνω από 300 και η διασπορά του κορωνοϊού είναι ανεξέλεγκτη.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε δυο νεαρούς να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο και μάλιστα να κανουν “κόλπα” στους αστυνομικούς που θέλησαν να τους ελέγξουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr γύρω στις 4:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο, που επέβαιναν δυο νεαροί, το οποίο κινουταν στην περιοχή του Θεολόγου και το θεώρησαν ύποπτο.

Όπως αποδείχτηκε ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο και με την κατηγορία της απείθειας, επειδή δεν σταματησε για τον έλεγχο και προσπάθησε να διαφύγει.

Επίσης τόσο στον οδηγό, όσο και στον συνομήλικο φίλο του που ήταν συνοδηγός επιβλήθηκε και πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση.
Ο οδηγός όμως δεν σταματησε στο σήμα που του έγινε. Μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα και προσπαθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε μέσα στη Μαλεσίνα, όπου οι κάτοικοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας τους τις σειρήνες από το περιπολικό που καταδίωκε το αυτοκίνητο των νεαρών.

Τελικά οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο των νεαρών άμεσα στη Μαλεσίνα.