Πλακιωτάκης: Αισιοδοξία για την απελευθέρωση των Ελλήνων ναυτικών στο Καμερούν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τη διαβεβαίωση ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την απελευθέρωση των Ελλήνων ναυτικών που απήχθησαν στο Καμερούν έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, συνιστώντας «ψυχραιμία».

«Από την εμπειρία μας μπορούμε να αντλήσουμε αισιοδοξία», σημείωσε ο υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας ότι ο αντικειμενικός σκοπός και στόχος των απαγωγέων είναι τα χρήματα.

Σε επίπεδο εξελίξεων, σημείωσε ο κ. Πλακιωτάκης, «πολλά από αυτά τα θέματα δεν είναι δημοσιοποιήσιμα», διαβεβαίωσε ωστόσο ότι «έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αναμένουμε τις εξελίξεις».

Γενικά για τις απαγωγές αυτού του είδους, ο υπουργός Ναυτιλίας έκανε λόγο για «διεθνές φαινόμενο», τονίζοντας πως είναι «ένα θέμα που θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον» και για το λόγο αυτό θα πρέπει η διεθνής κοινότητα να λάβει μέτρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.