Πλήρωνε 50 ευρώ το εξάμηνο και του ήρθε λογαριασμός νερού… 1925 ευρώ

Ένας απίστευτος λογαριασμός που καταδεικνύει την αδιανότητη κατάσταση που βιώνουν πολλά νοικοκυριά στο Ηράκλειο μετά τα “έξυπνα” υδρόμετρα!

Αναγνώστης του Cretalive καταγγέλλει το πως από 52 ευρώ, ο λογαριασμός του νερού εκτοξεύτηκε στα 1925 ευρώ και καταδεικνύει την απίστευτη κατάσταση που βιώνουν πολλά νοικοκυριά στο Ηράκλειο μετά τα “έξυπνα” υδρόμετρα. Ο Ηρακλειώτης μένει σε ένα διαμέρισμα όπου διαμένουν συνολικά τρεις ενήλικες και όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνε 50- 60 ευρώ το 6μηνο για το νερό.

λογαριασμος ΔΕΥΑΗ Ηράκλειο

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων από τη ΔΕΥΑΗ αντικαταστάθηκε το παλιό υδρόμετρο με ένα νέου τύπου και λίγο αργότερα ήλθε λογαριασμός 1925 … ευρώ!

Ο άνθρωπος υπέστη σοκ! Πήγε στη ΔΕΥΑΗ και του είπαν πως θα το δουν. Να σημειώσουμε πως έχοντας μπει πριν καιρό στο πρόγραμμα “Εξοικονομώ” είχε προχωρήσει σε όλες τις αλλαγές και προσθήκες και σε υδραυλικές λειτουργίες του σπιτιού του, εκσυγχρονίζοντας το, ενώ είχε τοποθετήσει στο υπόγειο του, ιδιωτικό μετρητή νερού.

Παρά τις διαβουλεύσεις, πριν από μερικές μέρες του είπαν πως τελικά το ποσό δεν αλλάζει και πως πρέπει να το πληρώσει. Εκείνος επιμένει, τους πήγε τα χαρτιά του υδραυλικού του που βεβαιώνουν πως δεν υπήρχε καμία διαρροή αλλά τίποτε δεν άλλαξε.

λογαριασμός ΔΕΥΑΗ Νερό Ηράκλειο

Τελικά πριν από δυο μέρες τον κάλεσαν από τη ΔΕΥΑΗ για να του πουν πως αν προσκόμιζε ένα χαρτί από τον υδραυλικό του πως έχει διαρροή τότε θα προχωρούσαν σε μια… έκπτωση του υπέρογκου ποσού κάτι που όμως αρνείται ο υδραυλικός του αφού η έρευνα του έδειξε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Και έρωτα ο πολίτης: τι πρέπει να κάνει για να ξεφύγει από την τρέλα ενός παραλογισμού; Να παραδεχτεί κάτι που δε συμβαίνει; Πως έχει διαρροή δηλαδή για να πληρώσει κατά τι λιγότερα; Είναι δυνατόν να μην καταγράφεται πουθενά διαρροή και να πληρώσει χωρίς να φταίει;

Και βέβαια αυτό που διερωτώνται πολλοί συμπολίτες μας: τι ακριβώς συμβαίνει με τους υπέρογκους λογαριασμούς νερού και γιατί εμφανίζονται τέτοιοι αδικαιολόγητοι λογαριασμοί ;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.