Πλησιάζει η κακοκαιρία «Βικτόρια» που θα πλήξει τη χώρα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Καιρός: Σε λίγες ώρες πλησιάζει η κακοκαιρία «Βικτόρια». Το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, που βρίσκεται δυτικά της Σαρδηνίας, θα κινηθεί αργά ανατολικά και από το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Νοεμβρίου, θα προκαλέσει την κακοκαιρία, με τα μέτωπα του να επηρεάζουν αρχικά τα δυτικά τμήματα και βαθμιαία έως την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου και τα υπόλοιπα τμήματα της χώρας μας.

Η πορεία του βαρομετρικού χαμηλού που συνδέεται με την συγκεκριμένη κακοκαιρία, καθώς επίσης και τα εκτιμώμενα ύψη βροχόπτωσης από το μεσημέρι της Δευτέρας, 11 Νοεμβρίου, έως το βράδυ της Τετάρτης, 13 Νοεμβρίου, παρουσιάζονται στο βίντεο που ακολουθεί.

Η επερχόμενη Βικτώρια, εκτός από τα σημαντικά ύψη βροχής, θα φέρει θυελλώδεις νοτιάδες στο Ιόνιο, αλλά και σημαντική μεταφορά σκόνης στην ατμόσφαιρα.

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.