Ποια είναι η σύζυγος του Ντάνου – Η δραματική ιστορία της ζωής της

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση. Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση που έκλεψε την καρδιά του πλέον ηθοποιού; Η 28χρονη αθλήτρια, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ και συμμετείχε στο Survivor 2019, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα. Δουλεύει ως γυμνάστρια και το προφίλ της στο Instagram.

H Δήμητρα Βαμβακούση είχε διαγωνιστεί το 2015 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία στο Λουτράκι, κατακτώντας τον τίτλο της Μις Πελοπόννησος. Λίγους μήνες αργότερα όμως και για άγνωστους λόγους, η διοργάνωση αποφάσισε να της αφαιρέσει τον τίτλο, δίνοντάς τον στην αμέσως επόμενη επιλαχούσα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αναφέρει: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».

Οι τραγικές απώλειες
Κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο και επιβεβαιώνοντας κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν μίλησε για την ιστορία της ζωής της που περιλαμβάνει τρεις σημαντικές απώλειες. Όπως εξομολογήθηκε η Δήμητρα Βαμβακούση έχασε την αδερφή, την κολλητή και τον πατέρα της από καρκίνο.

«Τις ώρες που κάθομαι εδώ μόνη μου. Παρατηρώ τη θάλασσα η οποία με ηρεμεί πάρα πολύ. Μου αρέσει πολύ το ηλιοβασίλεμα, το φεγγάρι. Τέτοια μικρά πράγματα. Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα. Μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε από κάποιες αρρώστιες.

Το χειρότερό μου είναι να χάνω ανθρώπους που αγαπώ όχι από την καθημερινότητά μου αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν 7 χρονών. Ήταν η αδερφή μου. Έφυγε από μια αρρώστια που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει, από τον καρκίνο. Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ. Δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν. Ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά τα πράγματα για εμένα και που με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά… Συγγνώμη… Αλλά αρρώστησε και αυτή πριν από δύο χρόνια και έφυγε κι αυτή από τη ζωή.

Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου. Μαντέψτε από τι…», δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.