Ποιον κάλεσε η Πισπιρίγκου πριν μεταφερθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, προκύπτει ότι η 33χρονη κάλεσε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μετά την ανακοπή της 9χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, μετά το 166, στο οποίο τηλεφώνησε για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, η κατηγορούμενη κάλεσε τον οικογενειακό της δικηγόρο, Ιωάννη Κόττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια μέρα πριν μπει η 9χρονη στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε, πως την προηγούμενη μέρα που είχε βρεθεί με τον Μάνο Δασκαλάκη στο σπίτι τους, ο τελευταίος την είχε χτυπήσει.

H Πισπιρίγκου μετά το εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη έστειλε και σε ΜΜΕ
Εξώδικο στην τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος» έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά από αυτό που έστειλε στον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Μιλώντας στο MEGA, ο Γιώργος Αναστασόπουλος αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε η 33χρονη κατηγορούμενη στην εφημερίδα.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η πλευρά της κατηγορουμένης ισχυρίζεται μέσω του εξωδίκου πως η εφημερίδα έχει προβεί σε διασπορά ψευδών ειδήσεων τον τελευταίο μήνα και ζητά την αποφυγή τέτοιων ενεργειών στο μέλλον.

Ο δημοσιογράφος επισήμανε πως η εφημερίδα δεν ευθύνεται για τη διασπορά όλων των πληροφοριών που αναφέρονται στο εξώδικο.

Πάτρα: Ιατροδικαστής «καίει» την Πισπιρίγκου για το οξυγόνο
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο και αφορούν στην πολυσυζητημένη υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA η Ελπίδα Σπανουδάκη, ιατροδικαστής, αναφέρθηκε στο σωληνάκι του οξυγόνου που αφαιρέθηκε από την 9χρονη.

«Για να έχουν χορηγήσει οξυγόνο πάει να πει ότι ήθελαν να το κάνουν να νιώσει καλύτερα στην αναπνευστική του λειτουργία. Δεν βγαίνει εύκολα από κάποιον που δεν γνωρίζει, ούτε με απότομη κίνηση του κεφαλαίου. Προφανώς για να μην ανευρεθεί από τους γιατρούς αφαιρέθηκε από τρίτο άτομο», είπε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, όταν οι γιατροί μπήκαν στο δωμάτιο, η 9χρονη ήταν ήδη νεκρή.

«Οι γιατροί λένε ότι ήταν άσφυγμο οπότε καταλαβαίνουμε ότι έχει μπει σε ανακοπή και πρακτικά θεωρείται νεκρό. Πάνω σε αυτό καταλαβαίνουμε ότι το παιδί έχει οδηγηθεί σε ανακοπή λόγω της δηλητηρίασης της κεταμίνης που είχε προηγηθεί της ανακοπής», ανέφερε.

Όπως λέει η κ. Σπανουδάκη, το γεγονός ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε πριν την ανακοπή, φαίνεται από το ότι βρέθηκε μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα της 9χρονης, που σημαίνει ότι κατά τη χορήγησή της θα έπρεπε να είναι ζωντανή.

«Αν ήταν νεκρή δε θα ανευρίσκαμε τον μεταβολίτη της κεταμίνης», είπε και συμπλήρωσε ότι «η χορήγηση κεταμίνης και η αφαίρεση του οξυγόνου, λειτούργησαν συνδυαστικά στον θάνατο του παιδιού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.