Ποιος είναι ο 36χρονος που εξετάζεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Την απάντηση στο ερώτημα αν ο Γεωργιανός που συνελήφθη πριν από μερικές ώρες στον Έβρο να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο μπορεί να είναι ο ένας από τους δολοφόνους στα Γλυκά Νερά θα δοθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει να λύσουν την υπόθεση και να εξιχνιάσουν τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά είναι, όπως ανέφερε στο Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πως τις τελευταίες μέρες ο 36χρονος Γεωργιανός που εξετάζεται είχε εξαφανιστεί, δεν υπήρχαν ίχνη του και ξαφνικά εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.

Ο 36χρονος συμμετείχε (μαζί με άλλα τέσσερα άτομα) σε άγρια ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Εκεί είχε βρεθεί DNA του και έτσι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στον Έβρο.

poster
Οι αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

<iframe src=”https://www.megatv.com/embed/?p=2020365147″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen scrolling=”no” width=”560″ height=”315″></iframe>

Περιμένουν τι θα δείξουν οι κλήσεις
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα από τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων λίγο πριν, αλλά και μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, στην προσπάθεια τους να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των αδίστακτων δολοφόνων.

Στο στόχαστρο της ασφάλειας έχει μπει και ένα τέταρτο άτομο: ο πληροφοριοδότης της συμμορίας, αφού εκτιμούν ότι κάποιος ενημέρωσε την σπείρα για ύπαρξη μετρητών στη μεζονέτα και γι’ αυτό επέλεξαν να εισβάλουν όταν ήταν μέσα το ζευγάρι, έτσι ώστε να τους υποδείξει που έχουν κρύψει τα χρήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.