Ποιος είναι πιο ερωτικός, ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας; -Τι απάντησαν οι Έλληνες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια ομολογουμένως διαφορετική έρευνα για τις επιδόσεις των Ελλήνων στο σεξ, μετά τις εκλογές και το σεξ απίλ των Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξη Τσίπρα, έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο.

Η έρευνα αυτή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για τρεις στους δέκα η αλλαγή της κυβέρνησης σήμαινε και άνοδο της ερωτικής διάθεσης και αύξηση των ερωτικών επαφών. Για άλλους βέβαια, το 58% δεν σήμανε καμία απολύτως αλλαγή στην ερωτική τους ζωή, ενώ για ένα 13% την επηρέασε αρνητικά.

Από τα άλλα ενδιαφέρονται ερωτήματα που τέθηκαν στους περίπου 600 συμμετέχοντες στην έρευνα, ήταν και αυτό που αναζητούσε ποιος είναι πιο ερωτική προσωπικότητα, ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ποιος είναι ποια ερωτική προσωπικότητα; Ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης

Οπως φαίνεται από την έρευνα, ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «τρώει λάχανο» τον αντικαταστάτη του Κυριάκο Μητσοτάκη, με ποσοστό 64.33% έναντι 35.67%.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.