Ποιος και γιατί έθαψε το εκκλησάκι στη βίλα του Αντώνη Ρέμου;

Μυστήριο με εκκλησάκι που θάφτηκε κάτω από τόνους χώματος, δίπλα στην πολυτελή βίλα που ανήκει στον Αντώνη Ρέμο.

Στις εικόνες φαίνεται ο ναός να έχει σκεπαστεί με χώματα και να διακρίνεται μόνο το πάνω μέρος του σταυρού. Μπροστά σε αυτή την απίστευτη «ανακάλυψη» βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού. Μυστήριο με εκκλησάκι που θάφτηκε κάτω από τόνους χώματος, δίπλα στην πολυτελή βίλα που ανήκει στον Αντώνη Ρέμο.

Στις εικόνες φαίνεται ο ναός να έχει σκεπαστεί με χώματα και να διακρίνεται μόνο το πάνω μέρος του σταυρού. Μπροστά σε αυτή την απίστευτη «ανακάλυψη» βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού.

Ο Αντώνης Ρέμος είχε αγοράσει την πολυτελή βίλα το 2010, σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα της εποχής το αντίτιμο ανέρχεται στο ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Η σύζυγος του τραγουδιστή Υβόννη Μπόσνιακ, το περασμένο καλοκαίρι, πόζαρε μπροστά από το επίμαχο εκκλησάκι, έξω από τη βίλα τους στη Μύκονο.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η βίλα πουλήθηκε με το νέο ιδιοκτήτη να είναι αραβικής καταγωγής, γεγονός όμως που διαψεύδεται.




Ποιος και γιατί έθαψε το εκκλησάκι; Στο οποίο μάλιστα είχαν πραγματοποιηθεί και θυρανοίξια και ανήκει επίσημα στην εκκλησία της Ελλάδος;

Στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ζωντανά ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos Live Tv.



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.