Πολιτικοί και δημοσιογράφοι αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Καψή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο και πρώην υπουργό Γιάννη Καψή είπαν στο Α’ Νεκροταφείο συγγενείς, φίλοι, καθώς και ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος.

Για το έργο του μίλησε ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, ενώ ο εγγονός του Γιάννης Καψής μίλησε για τον αγαπημένο του παππού.

Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μανιάτης, η Άννα Διαματοπούλου, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Φώτης Κουβέλης, ο Νίκος Αλιβιζάτος, η Μαρία Δαμανάκη, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και πολλοί δημοσιογράφοι.

Στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, η κ. Γεννηματά, η Βουλή των Ελλήνων, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, ο κ. Λιβάνης, η εφημερίδα «Τα Νέα», η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά, o Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος κ.ά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.