Πολύωρες και μεταμεσονύχτιες οι συνεδριάσεις στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας μέχρι το βράδυ της Πέμπτης

Το σύνολο των βουλευτών έχει ζητήσει να συμμετάσχει στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας και ξεκίνησε πριν από λίγο.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοινώνοντας την οργάνωση της συζήτησης ανάφερε πως σήμερα, πρώτη ημέρα συζήτησης της πρότασης, θα υπάρξουν τοποθετήσεις βουλευτών μέχρι τις τρείς τα μεσάνυχτα καθώς το σύνολο των βουλευτών του σώματος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εγγραφούν και να λάβουν τον λόγο.

Αύριο, Τετάρτη η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα συνεχίσει χωρίς διακοπή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την Πέμπτη η συζήτηση θα επαναληφθεί από τις 9 το πρωί με στόχο η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία να ξεκινήσει περί τις 8 με 9 το βράδυ.

Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια, θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών (κατ’ αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων) και θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.