«Πονάω πολύ, περιμένω να χειρουργηθώ»

Στο νοσοκομείο της Σύρου νοσηλεύεται η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη, μετά από ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μέση.

Μιλώντας στην επομπή «Πρωινό» η ηθοποιός εξήγησε ότι έπεσε και έσπασε ένα κοκαλάκι στην μέση της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου πρόκειται να χειρουργηθεί.

«Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι. Πολύ πονάω. Είμαι μέσα στο νοσοκομείο, περιμένω να με χειρουργήσουν, είμαι σε θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Πολλή περιποίηση. Είμαι με τον γιο μου» είπε.

Η Νόρα Βαλσάμη αναφέρθηκε και στην οικονομική της κατάσταση, για την οποία είχε μιλήσει δημόσια και στο παρελθόν.«Μέτρια, μέτρια, πολύ μέτρια. Είμαι κάτω του μετρίου, μία σύνταξη παίρνω, 500 ευρώ. Δεν έχω τώρα ασφάλεια, πέθανε ο Ερρίκος μου, δεν ξέρω που είναι τα χαρτιά του, ήταν πολύ τακτικός, δεν ξέρω την τύφλα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso το Σαββατοκύριακο αναφορικά με την περιπέτεια υγείας της, η αγαπημένη ηθοποιός σημείωνε: «Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο».




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.