Πορτοσάλτε για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης έπρεπε να πάει στη Βουλή και να απαντήσει για όλα

Ως «γελοιότητες» χαρακτήρισε ο Άρης Πορτοσάλτε τη συλλογή 1,3 εκατ. υπογραφών για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Ο δημοσιογράφος τασσόμενος με τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος είπε ότι αν ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το σχετικό άρθρο του Συντάγματος θα έπρεπε να το κάνει το 2019, είπε ότι η διαδικασία της συλλογής των υπογραφών είναι «γελοιότητες».

«Αυτά που βάζουν (σ.σ. προφανώς εννοούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το σχετικό ψήφισμα ανέβασε η Μαρία Καρυστιανού) την κοινωνία και βάζει υπογραφές είναι γελοιότητες. Είναι γελοιότητες, πραγματικά. Είναι σαν να ζούμε σε μια Δημοκρατία, την οποία οι ίδιοι θέλουν να κάνουν Μπανανία».

Επίσης, ο Άρης Πορτοσάλτε, γνωρίζοντας ότι το 77% των πολιτών πιστεύει ότι επιχειρείται συγκάλυψη στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, επεσήμανε πως ο Κώστας Καραμανλής, αφού δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα έπρεπε να πει ότι παραιτείται της βουλευτικής του ασυλίας και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να μην πάει στην εκδήλωση για την παράδοση των ελικοπτέρων και να πάει στη Βουλή να δώσει απαντήσει για όλα…




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.