Μητσοτάκης: Ο κ.Τσίπρας έχει λόγους να έχει χάσει τον ύπνο του

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός ταυτίζεται πλήρως με έναν απαξιωμένο υπουργό» και «καλύπτει πλήρως τον υπουργό του σε μια σκανδαλώδη υπόθεση» και εκτιμώντας ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος είναι «σφιχταγκαλιασμένοι σε ένα σπιράλ τοξικότητας που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου απαξιωμένου νομίσματος» τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στους τομεάρχες της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας με καληνύχτισε και έφυγε τρέχοντας» είπε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «εγώ κοιμήθηκα μια χαρά, αυτός έχει πολλούς λόγους να έχει χάσει τον ύπνο του», ενώ έκανε ακόμη λόγο για «αγχωμένο πρωθυπουργό».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε στα ερωτήματα που έθεσε και χτες από το βήμα της βουλής στον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «δεν πήραμε απάντηση γιατί μπήκε μεσάζοντας» και υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας παρείχε πλήρη και άνευ όρων στήριξη τον κ. Καμμένο. Αδιάφορο αν το έκανε επειδή το πιστεύει ή επειδή εκβιάστηκε». Για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι «η υπόθεση δεν έχει τελειώσει. Θα επανέλθουμε στην ιστορία αυτή με κάθε τρόπο» και πρόσθεσε ότι «η υπόθεση θα φτάσει μέχρι τέλους, οι ευθύνες θα αποδοθούν, η αλήθεια θα λάμψει, θέλουν δεν θέλουν οι δύο συνένοχοι».

«Εικονική πραγματικότητα» η έξοδος από την κρίση
Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «εικονική πραγματικότητα» την έξοδο από την κρίση για την οποία μιλάει η κυβέρνηση και μεταξύ άλλων ανέφερε σε ότι αφορά το κόστος των μέτρων ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα «κατάφερε να κάνει τους Έλληνες πολίτες τους πιο βαριά φορολογούμενους στην ευρωζώνη» ενώ «η μεσαία τάξη διαλύεται με συνειδητή απόφαση της κυβέρνησης».

Στην κατεύθυνση αυτή ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στις προσυνεδριακές διαδικασίες του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι η επεξεργασία του σχεδίου της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση και η μετάδοση του μηνύματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κοινωνία καθώς όπως τόνισε «η επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όσο και αν κάποιοι ανακαλύπτουν ψεύτικους διχασμούς, θα κριθεί πάνω σε αυτόν τον άξονα: Ποιος έχει σχέδιο και ποιος μπορεί να κάνει τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

Αναφερόμενος στις φονικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «θα έπρεπε να στείλει στο σπίτι του» τον υπουργό υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και προανήγγειλε ότι εντός της εβδομάδας η επιστημονική επιτροπή που έχει συσταθεί στη ΝΔ θα δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμά της.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.