Πώς μία φάρσα με delivery κατέληξε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης μιας γυναίκας

Στο Mega μίλησε μία γυναίκα για τον εφιάλτη που ζει το τελευταίο διάστημα καθώς δέχεται παραγγελίες delivery που δεν έχει κάνει η ίδια.

Το θύμα της φάρσας, πήρε τηλέφωνο το κατάστημα και της είπαν ότι η παραγγελία είχε γίνει μέσω πλατφόρμας με τα δικά της στοιχεία. Νόμιζε πως είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα, όμως αυτό ήταν μόνο η αρχή.

«Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει κόλαση η ζωή μου, γιατί το βράδυ έρχονται παραγγελίες συστηματικά, αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα. Έχουν ξεκινήσει και μου στέλνουν παραγγελίες ντελίβερι που δεν έχω κάνει», αναφέρει μιλώντας στο Mega η γυναίκα.

Οι παραγγελίες του αγνώστου στο όνομα και τη διεύθυνση της γυναίκας άρχισαν να γίνονται συστηματικά. Το κουδούνι χτυπούσε, με την ίδια να πρέπει να πληρώσει την παραγγελία που δεν έκανε ποτέ εκείνη. Αναγκαζόταν να διώξει το ντελίβερι και να τηλεφωνήσει στο μαγαζί για να εξηγήσει.

«Ξαφνικά άρχισαν να μου χτυπάνε και το κουδούνι. Όχι τα παιδιά των ντελίβερι, κάποιος άλλος και να με βρίζουνε και να μου λένε: ”έχεις παραγγελία, κατέβα κάτω βρε…”».
Η νεαρή άρχισε να επικοινωνεί με τα γύρω μαγαζιά της περιοχής της για να τους πει πως έχει πέσει θύμα κάποιου φαρσέρ και να τους προειδοποιήσει ώστε να μην χρεώνονται παραγγελίες που επιστρέφει πίσω.

«Έχουν υποστεί και ζημιά τα μαγαζιά, ετοιμάζουν τις παραγγελίες και τις φέρνουν και τις παίρνουν πίσω. Μετά επειδή κάποια από τα μαγαζιά άρχισαν να υποψιάζονται ότι είναι φάρσες, έχουνε ομαδικές στην εστίαση και γράψανε ότι ”είναι φάρσα, σε αυτό το όνομα μην στέλνετε παραγγελίες”».

Σκέφτηκε πως αν σβήσει το όνομα από το κουδούνι θα γλιτώσει, όμως ο δράστης φαίνεται πως ήξερε πολύ τα στοιχεία της, ακόμα και την πόρτα του διαμερίσματός της μέσα στην πολυκατοικία για να κατευθύνει τους ντελίβερι.

«Μόνη μου δεν υπήρχε τρόπος να το διακόψω και ούτε με την αστυνομία βρήκα άκρη να το διακόψω. Κάλεσα την αστυνομία όταν άρχισαν να γίνονται επαναλαμβανόμενα και κατάλαβα ότι δεν πρόκειται περί λάθους και μου είπαν ”είναι φάρσα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”», αναφέρει επίσης.

Η γυναίκα αυτή έφτασε σε σημείο να χάσει τον ύπνο της. Τα κουδούνια χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά χωρίς να μπορεί να βρει την άκρη για να βάλει ένα τέλος.

«Έχω υποψιαστεί ποιος μου χτυπάει το κουδούνι, έχω αναγνωρίσει μια φωνή αλλά μέχρι εκεί».

Από ένα σημείο και έπειτα, άρχισε να δέχεται ακόμα και απειλές, με την ίδια να κινείται πια νομικά για να σταματήσει αυτό το κακόγουστο αστείο.

Με πληροφορίες από Mega

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.