Πώς σκοτώθηκε 33χρονος από φωτοβολίδα – Δύο συλλήψεις φίλων του

Η ναυτική φωτοβολίδα χτύπησε και σκότωσε τον 33χρονο στην Κρήτη, που διασκέδαζε στον Άγιο Νικόλαο, με την παρέα του. Νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα…

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του νεαρού στην Κρήτη. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως έσκασε στα χέρια του 33χρονου μία κροτίδα, η έρευνα έδειξε πως το κακό προκάλεσε μια ναυτική φωτοβολίδα. Το θύμα διασκέδαζε μαζί με την παρέα του στον Άγιο Νικόλαο και όλοι μαζί φέρονται να εκτόξευαν από κάποια στιγμή και μετά βεγγαλικά και φωτοβολίδες. Μία από αυτές όμως, στάθηκε μοιραία για τη ζωή του άτυχου Μανώλη. Τον χτύπησε στην κοιλιακή χώρα και παρά την ταχύτατη μεταφορά του σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή. Στο σημείο της τραγωδίας επικράτησε πανδαιμόνιο. Οι φίλοι του 33χρονου ειδοποίησαν σοκαρισμένοι ασθενοφόρο και περίμεναν στην περιοχή να φτάσει. Μαζί με στενούς συγγενείς του θύματος πήγαν στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα, έμαθαν από τους γιατρούς τα δυσάρεστα.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, όταν ο 33χρονος μαζί με δυο ακόμη συνομήλικους του, πυροδοτούσαν ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού, σε κεντρικό σημείο της περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η φωτοβολίδα που είχε ανάψει ο 33χρονος εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. ‘Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας μαζί με άλλους δύο συνομήλικους φίλους του, συνδιασκέδαζαν, ενώ είχαν ήδη πυροδοτήσει περίπου 20 ναυτικές φωτοβολίδες. Ο 33χρονος θέλησε να ανάψει μία ακόμη, ωστόσο πιθανότατα λόγω κακού χειρισμού, έσκασε πάνω του και συγκεκριμένα στην κοιλιακή χώρα.

Από την αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πυροδοτημένες φωτοβολίδες ενώ ένας εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου παρέδωσε στις αρχές δύο ακόμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.