Πουλούσε κλεμμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων!

Στη «φάκα» της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσε ένας 26χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτου ο οποίος αποδείχθηκε ότι εμπορεύονταν εξαρτήματα και ανταλλακτικά από κλεμμένα οχήματα.

Ειδικότερα κατά τις πρωϊνές ώρες στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 στην Άνω Γλυφάδα συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο 26χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με ιδιοκτήτη συνεργείου που εμπορεύεται ανταλλακτικά-εξαρτήματα αυτοκινήτων συγκεκριμένης μάρκας, τα οποία προέρχονται από κλεμμένα αυτοκίνητα, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του και την παύση της εν λόγω εγκληματικής δραστηριότητας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο επίμαχο συνεργείο, βρέθηκαν 3 εγκέφαλοι κινητήρων αυτοκινήτων, οι οποίοι, όπως εξακριβώθηκε μετά από ειδικό τεχνικό έλεγχο, είχαν αποσπαστεί από αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί στις περιοχές Γλυφάδας, Καλλιθέας και Κρωπίας.

Ακόμη, κατασχέθηκε ένα επιπλέον εγκέφαλος κινητήρα, η νομιμότητα της κατοχής του διερευνάται. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: https://www.newsauto.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.