Λιγότερα στελέχη από όσα έχει υποσχεθεί έχει διαθέσει στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης η Γερμανία, η κυβέρνηση του Βερολίνου ωστόσο, υποστηρίζει, ότι, δεν ευθύνεται για αυτό η ίδια, αλλά τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας στο dpa, το Βερολίνο, έχει στείλει ως τώρα στην Ελλάδα 23 από τους 100 αστυνομικούς και 14 από τους 100 ειδικούς ασύλου που είχε υποσχεθεί. Για τις αιτίες της ολιγωρίας παρέπεμψε στις Βρυξέλλες.
Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild» που επικαλείτο έκθεση της Ε.Ε., σύμφωνα με την οποία, οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν έχουν ως τώρα ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις τους για βοήθεια της Ελλάδας με έμψυχο δυναμικό.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.





























