Αντίθετη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία η αλλαγή της ώρας τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με πηγές από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα οι πηγές μας αναφέρουν ότι από τις 3πμ της Κυριακής 31/3, οπότε και κληθήκαμε όλοι να γυρίσουμε το ρολόι μας ώστε να δείχνει 4πμ, η Ελλάδα παραβιάζει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και, ως εκ τούτου, από σήμερα 1 Απριλίου η χώρα θα επιβαρύνεται με πρόστιμο 17.650 ευρώ… την ώρα! Το επιβληθέν πρόστιμο θα παραμείνει εν ισχύ, μέχρις ότου η Ελλάδα συμμορφωθεί με την κείμενη νομοθεσία και επαναφέρει την ώρα, κατά μία ώρα νωρίτερα.
Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε πρόταση για διακοπή των εποχικών αλλαγών του χρόνου εντός του 2019.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























