Πρωθυπουργός για Novartis: Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για την υπόθεση της Novartis, δίνει το πρωθυπουργικό γραφείο, στον απόηχο των καταγγελιών του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα και νυν κατηγορούμενου, Νίκου Μανιαδάκη.

«Πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες ο κος Μητσοτάκης, όπως και η ΝΔ, σε σχέση με την υπόθεση Novartis» αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Και προστίθεται: «Ίσως γιατί η απόδραση από τη χώρα ενός κρίσιμου εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο, αποφεύχθηκε στο παρά πέντε και δεν θα έχουμε στην υπόθεση αυτή νέο “Χριστοφοράκο” και πιθανά επανάληψη της ατιμωρησίας, όπως στην υπόθεση Siemens».

«Ίσως πάλι, γιατί κάτι γνωρίζει και ανησυχεί. Σε κάθε περίπτωση του συνιστούμε ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» σημειώνεται επίσης.

«Και επειδή του αρέσει για το θέμα αυτό να βγάζει και δηλώσεις στην αγγλική γλώσσα, θα τον παρακαλέσουμε αν μπορεί να μας μεταφράσει τη λαϊκή παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης”» καταλήγει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.