Ψάχνουν ακόμη τον οδηγό που χτύπησε τη 17χρονη

Συγκλονιστικές οι εικόνες από το τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών με την παράσυρση της 17χρονης από αυτοκίνητο. Η 17χρονη, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ασυνείδητος οδηγός και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αναζητείται. Οι αστυνομικοί θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι θα εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό από τις κάμερες των καταστημάτων στην περιοχή.

Σε βίντεο φαίνεται η 17χρονη να εκτινάσσεται από το σφοδρό χτύπημα διερχόμενου αυτοκινήτου, δεκάδες μέτρα μακριά και να προσγειώνεται στο οδόστρωμα.




Ήταν νωρίς το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουλίου και στo βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται καρέ καρέ ο οδηγός του αυτοκινήτου που με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτυπά στη λεωφόρο Αθηνών την άτυχη κοπέλα και εξαφανίζεται χωρίς δισταγμό.

Για αρκετή ώρα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, αβοήθητη η 17χρονη παρέμενε στο οδόστρωμα με τα οχήματα να την προσπερνούν χωρίς καν να μειώνουν την ταχύτητά τους.

Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου μόνο, σταματά για λίγο, παρατηρεί την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό προσπερνά το αιμόφυρτο κορίτσι.

Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα από τη στιγμή του ατυχήματος, άνθρωποι έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένας οδηγός αφού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.