Πτήση τρόμου πάνω από τα Χανιά -Πάνε κι έρχονται στις θέσεις τους από τις αναταράξεις

Ώρες αγωνίας έζησαν οι επιβάτες της βραδινής πτήσης από Αθήνα προς Κρήτη που επρόκειτο να προσγειωθούν στις 22.20 στο αεροδρόμιο Χανίων.

Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση και την χαμηλή ορατότητα, δημιούργησαν έντονες αναταράξεις, ενώ ο πιλότος προσπαθούσε επί δυο ώρες να κατεβάσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Σε βίντεο που δημοσιεύει το Flashnews.gr από το εσωτερικό του αεροπλανου, φαίνονται οι αναταράξεις την ώρα της πτήσης καθώς και η αποτυχημένη απόπειρα του πιλότου να προσεγγίσει τον διάδρομο προσγείωσης.

Τελικά το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ελ. Βενιζέλος ενώ οι επιβάτες, με μέριμνα της εταιρείας, μεταφέρθηκαν με λεωφορείο σε ξενοδοχείο για διανυκτέρευση, ωστε να ταξιδέψουν με ασφάλεια σήμερα.

Πτήση τρόμου προς Χανιά – Εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους

Πτήση τρόμου προς Χανιά – Εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους – Πάνω από μιαμιση ώρα έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρομιο Χανίων – Κάθε προσπάθεια να προσγειωθεί ήταν ανεπιτυχής με αποτέλεσμα να επιστρέψει Αθήνα μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα

Gepostet von Flashnews.gr am Mittwoch, 13. Februar 2019

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.