Πυρά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Ο Παύλος Πολάκης τελικά θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας, μάλιστα, ήρθε λίγη ώρα μετά την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα σε αυτήν, με την οποία – ούτε λίγο ούτε πολύ – φαινόταν ότι δέχεται τη συγγνώμη του.

Νέα Δημοκρατία: Ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πολακισμός
Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «ο πολακισμός είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα». Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία από τις γνωστές κωλοτούμπες του, πήρε πίσω τα περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια του κ. Πολάκη, δίχως ο βουλευτής να πάρει πίσω τις αθλιότητες που είχε αναρτήσει για δημοσιογράφους και δικαστές. Πρόκειται για την πιο τρανταχτή διάψευση κάποιων που διαφήμιζαν υποτιθέμενη στροφή του κ.Τσίπρα προς το κέντρο, αφού κέντρο και Πολάκης δεν χωρούν στην ίδια πρόταση. Ο κ. Πολάκης ήταν και παραμένει το άλλο πρόσωπο του κ. Τσίπρα».

ΠΑΣΟΚ: Τι είπε για τον Παύλο Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ
Και το ΠΑΣΟΚ, όμως, άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι “το κόμμα των διαγραφών και των προγραφών”. Προφανώς η παρατήρηση αυτή αφορά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επιστροφή Πολάκη σημαίνει και ανοχή των προγραφών που εξαπέλυσε προ 20 ημερών εναντίον δημοσιογράφων και δικαστών.

Οφείλουμε ωστόσο να παρατηρήσουμε ότι η δήθεν μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα λήγει άδοξα, είχε ξεκινήσει υπό ημερολογιακά δυσοίωνους ορους, καθώς είχε συμπέσει με την Κυριακή της Αποκριάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.