Σάλος με απόπειρα βιασμού γυναίκας μέσα σε αυτοκίνητο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αναστάτωση στις Σέρρες μετά την καταγγελία κοπέλας για απόπειρα βιασμού από δύο άντρες μέσα σε αυτοκίνητο…

Η κοπέλα κατονόμασε τους παρολίγον βιαστές της, στις Σέρρες και οι αστυνομικοί που κινήθηκαν γρήγορα, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Η γυναίκα τόνισε πως κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή από τους δράστες, που την είχαν εγκλωβίσει.

Πιο αναλυτικά δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες το βράδυ (22-01-2022) στις Σέρρες για απόπειρα βιασμού και παράνομη κατακράτηση από κοινού. Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας χάρη στην οποία εντοπίστηκαν άμεσα οι άνδρες αυτοί.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, προσπάθησαν με τη χρήση βίας να την εξαναγκάσουν σε γενετήσιες πράξεις μέσα σε όχημα στο οποίο επέβαιναν. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.