Σε απομόνωση στις φυλακές Γρεβενών και οι δύο δολοφόνοι της Ελένης

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται, τόσο ο 19χρονος από την Αλβανία, όσο και ο 21χρονος από τη Ρόδο, οι δύο φερόμενοι ως δράστες της άγριας δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, ο 19χρονος, μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί και ακολούθως στα Γρεβενά. Στην ίδια φυλακή μεταφέρθηκε και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται, για αρκετές εβδομάδες και για ευνόητους λόγους, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει πάντως αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.