Σε ειδική κρύπτη φορτηγού 793 κιλά χασίς

Πάνω από 793 κιλά ακατέργαστου χασίς εντοπίστηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν σε φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, άνδρας οδηγός και γυναίκα συνοδηγός, που συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το φορτηγό και βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο κάτω μέρος της καρότσας του 759 δέματα που περιείχαν ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 793 κιλών και 770 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, οι δύο κατηγορούμενοι θα μετάφεραν τα ναρκωτικά σε περιοχή της Αττικής, ενώ ως αμοιβή θα λάμβαναν 5.000 ευρώ.

Κατασχέθηκαν τα δέματα με τα ναρκωτικά, καθώς και μικροποσότητα χασίς αναμεμειγμένη με καπνό που βρέθηκε στην καμπίνα του οχήματος, το φορτηγό ιδιοκτησίας του δράστη, 500 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τους, για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην εγχώρια παράνομη αγορά, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.