Σε καραντίνα ο ασυμπτωματικός ασθενής που το… σκάσε από το νοσοκομείο

Ασυμπτωματικός από τον Εχίνο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο ασθενής που αποχώρησε από το νοσοκομείο της Ξάνθης. Ο ασθενής μπήκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση. Ωστόσο το τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε πριν από αυτήν βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να ζητηθεί από τους γιατρούς να νοσηλευτεί.

Συγγενείς, ωστόσο, του ασθενούς, αντέδρασαν στην οδηγία των γιατρών και εισέβαλαν μέσα στο νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή, ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από Covid-19, αλλά από άλλη ασθένεια. Τα αίματα άναψαν γρήγορα, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ακολούθως οι ασθενείς υπεβλήθησαν και αυτοί σε εξέταση για Covid-19, λόγω της έκθεσής τους στη μονάδα.Τελικά το χειρουργείο αναβλήθηκε, ενώ συστήθηκε στον ασθενή και τους συγγενείς του από τους γιατρούς να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Το νοσοκομείο της Ξάνθης χρειάζεται να ενισχυθεί με ιατρικό προσωπικό προκειμένου να είναι ικανό, λειτουργικό και αποτελεσματικό και να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του τουριστικού ρεύματος που αναμένεται, αμβλύνοντας τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στην περιοχή» είπε στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης Αναστάσιος Καραδέδος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.