Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη που τη Δευτέρα έφερε στον κόσμο τη νεογέννητη κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. Το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του τη μπέμπα του και είναι στα καλύτερά του.

Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική της Ζυρίχης στην οποία εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης και πλέον είναι μια ευτυχισμένη μητέρα.

Μιλώντας στην  Κατερίνα Καραβάτου και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο ευτυχής πατέρας ανέφερε: «Όλα είναι φυσιολογικά, έχει λίγους πόνους από την εγχείρηση. Ζούμε μοναδικές στιγμές και το κλίμα είναι συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία ως πατέρας, όχι ως χειρουργός – γιατρός και έριχνα κλεφτές ματιές. Είχα μια αγωνία, αλλά όχι μεγάλη. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Έκανε χιούμορ, αλλά ήταν και συναισθηματικά φορτισμένη. Μόλις πήρε στην αγκαλιά της το μωρό έλαμψε».

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε για πρώτη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της και συγκεκριμένα ένα στιγμιότυπο που κρατά τρυφερά το χεράκι της.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.