Σφραγίστηκε το beach bar με τις παράνομες ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα

Λουκέτο έβαλε το beach bar στη Ρόδο με τις παράνομες ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα και τους υπαλλήλους που έμπαιναν στο νερό για να σερβίρουν τους πελάτες. Οι τίτλοι τέλους για το beach bar Santa Marina στη Ρόδο, γράφτηκαν το πρωί της Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα σφραγίστηκε από την Αστυνομία, καθώς έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον Δήμο Ρόδου για την υποβολή των εγγράφων που θα αποδείκνυαν ότι η λειτουργία του είναι νόμιμη.

Υπενθυμίζεται ότι δεκαπέντε μέρες πριν είχε σφραγιστεί ο χώρος της παραλίας, λόγω παράνομης κατάληψης αιγιαλού. Αυτό δεν είχε εμποδίσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να διοργανώνουν πάρτι άνευ των πολυτελών κρεβατιών.

Στο beach bar είχε δοθεί διορία δύο εβδομάδων από τη Δημοτική Επιτροπή Ρόδου προκειμένου να λύσει πολλά ζητήματα νομιμότητας, καθώς εδώ και χρόνια διαπιστωθεί από τις κρατικές υπηρεσίες, ότι το κατάστημα είχε διάφορες πολεοδομικές παρανομίες.

Η επιχείρηση δεν προσέφυγε ποτέ δικαστικά για να ανακόψει την απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Ρόδου, αλλά ούτε και την απόφαση σφράγισης της παραλίας και έτσι σήμερα έκλεισε οριστικά.

Πηγή:https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.