Σιδηροδρομικοί: Στάση εργασίας την Τρίτη για τους νεκρούς του δυστυχήματος

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη τα σωματεία των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο από τις 9.30 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα προκειμένου και το προσωπικό να παραστεί στις κηδείες των δυο εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο.

Η εταιρεία εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια ενός επιβάτη και δυο εργαζομένων της, καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Η κηδεία του άτυχου επιβάτη Μικρόπουλου Δημήτρη τελέστηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι εξόδιες ακολουθίες των δυο μελών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα τελεστούν αύριο Τρίτη 16/5/2017, του Ματθαίου Καλόπουλου στις 13:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου Νίκαιας, ενώ στις 10:00 το πρωί η κηδεία του Αριστείδη Καλαμπαλίκη στην Λάρισα στο νέο νεκροταφείο Μεζούρλου.

Λόγω της στάσης εργασίας αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων του βασικού άξονα, περιφερειακών γραμμών, του Προαστιακού Σιδηρόδρομου (συν ορισμένα δρομολόγια από και προς αεροδρόμιο), καθώς και των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα.

Εις μνήμην των αδικοχαμένων εργαζομένων κηρύχθηκε τριήμερο πένθος σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες και όλες οι σημαίες σε όλα τα συγκροτήματα του Δικτύου κυματίζουν μεσίστιες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και θα παρέχει τη συνδρομή της με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.