Σήφης Βαλυράκης: Θρίλερ με τον αυτόπτη μάρτυρα που μιλά για δολοφονία

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των Αρχών μετά την εμφάνιση την περασμένη Παρασκευή σε τηλεοπτική εκπομπή μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε ότι είδε άγνωστο να χτυπάει το Σήφη Βαλυράκη στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιανουάριο στην Ερέτρια.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή, το πρωί του Σαββάτου, λιμενικοί κάλεσαν για κατάθεση άντρα που, σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό, είναι το άτομο που έδωσε τη συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το άτομο αυτό κατέθεσε ενόρκως στο Λιμενικό ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση και ότι την ώρα του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη δεν βρισκόταν στην Ερέτρια αλλά στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, οι λιμενικοί τον ρώτησαν εάν φοβάται ή απειλείται, με αποτέλεσμα να αλλάζει τα λεγόμενά του (σε σχέση με όσα ανέφερε την Παρασκευή στην τηλεόραση) και τότε εκείνος απάντησε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται ή να απειλείται.

Μάλιστα, ανέφερε ότι δεν είναι αυτός που έδωσε τη συνέντευξη!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος άντρας φέρεται να είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να καταθέσει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Η Εισαγγελία Χαλκίδας αναμένεται εντός της εβδομάδας να ζητήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό όπου έδωσε συνέντευξη ο μυστηριώδης μάρτυρας τα στοιχεία ταυτότητάς του.

Λιμενικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η υπηρεσία δέχεται «πυρά» για την αποτελεσματικότητα των ερευνών, παρότι έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η Δικαιοσύνη, ωστόσο, είναι αυτή που θα κρίνει εάν θα αλλάξει η υπηρεσία που διενεργεί την έρευνα.

Η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη έχει υποβάλει επίσημο αίτημα στην Εισαγγελία Χαλκίδας, με κοινοποίηση στον Άρειο Πάγο, με το οποίο ζητούσε να αναλάβει την έρευνα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών (σήμερα η έρευνα είναι στα χέρια του λιμεναρχείου Χαλκίδας-Ερέτριας). Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο για δολοφονία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.