«Σήμερα θα γινόσουν 40 χρονών»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου, ο Παντελής Παντελίδης θα γιόρταζε τα 40ά γενέθλιά του και ο ένας από τους αδερφούς του, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του τον Φεβρουάριο του 2016, σε τροχαίο.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του αδερφού του στο Facebook και έγραψε στη λεζάντα: «Σήμερα θα γινόσουν 40 χρονών, Παντέλο μου. Λείπεις σε όλους μας όσο δεν φαντάζεσαι. Κάθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Κανε μια μεγάλη αγκαλιά το μπαμπά και θα τα ξαναπούμε».

Δείτε τη δημοσίευση

Στις 18 Φεβρουαρίου 2016 ο Παντελής Πνατελίδης, που είχε ήδη γνωρίσει αστραπιαία, μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, βυθίζοντας στο πένθος τους πολλές χιλιάδες θαυμαστές του.

Λίγα χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2023, ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη πέθανε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Σταύρος Παντελίδης μπήκε στη ΜΕΘ του ΚΑΤ στα μέσα Ιανουαρίου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο, που έπαθε στον ύπνο του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.